Impresszum
 
Adatok az Elektronikus Médiára vonatkozó Törvény (TMG) 5. §-a szerint:


Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Németország

 

Kapcsolat:
Tel.: +49 (0) 9371 940-0
Fax: +49 (0) 9371 940-149
E-Mail: josera@josera.de
Cégbíróság: Amtsgericht (Járásbíróság) Aschaffenburg
Cégjegyzékszám: HRA 5614

Adószám 202/164/54805

Közösségi adóazonosító szám az Általános forgalmi adóról szóló törvény 27a §-a szerint: DE 305 344 385

 

A Josera petfood GmbH & Co. KG személyesen felelős tagja:
Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach

A Josera petfood GmbH & Co. KG ügyvezetője:
Klaus Wagner & Martin Büttner

Cégbejegyzés:
Cégbíróság: Amtsgericht (Járásbíróság) Aschaffenburg
Cégjegyzékszám: HRB 13637

Illetékes felügyeleti hatóság:
Felső-Bajorország Kormányhivatala
Takarmányfelügyelet Bajorország
Department 56
Maximilianstraße 39
80538 München

A tartalomért felelős az Elektronikus médiaszabályozásra vonatkozó tartományközi szerződés (RStV) 55. § (2) bekezdése szerint:
Stefan Seitz
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach


Felelősség kizárása (Disclaimer)   


Felelősség a tartalmakért   
Mi, mint Szolgáltató, az Elektronikus Médiára vonatkozó törvény (TMG) 7. § (1) bekezdése szerint az általános törvények szerint felelősek vagyunk az ezeken az oldalakon közzétett saját tartalmakért. Az Elektronikus Médiára vonatkozó törvény (TMG) 8-10. §§-ai szerint azonban szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek az átadott vagy tárolt idegen információk felügyeletére vagy a jogellenes tevékenységre utaló körülmények utáni kutatásra. Ez nem érinti az információk általános törvények szerinti eltávolításának vagy használatuk letiltásának kötelezettségét. Az erre vonatkozó felelősség azonban csak a konkrét jogsértés tudomásra jutásának időpontjától lehetséges. Megfelelő jogsértések tudomásra jutása esetén ezeket a tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.  


Felelősség a linkekért   

Kínálatunk linkeket tartalmaz harmadik személyek külső weboldalaihoz, amelyek tartalmára nincsen befolyásunk. Ezért ezekért az idegen tartalmakért szavatosságot vállalni sem áll módunkban. A linkelt oldalak tartalmáért kizárólag az oldalak mindenkori szolgáltatója vagy üzemeltetője felelős. A linkelt oldalakat a linkelés aktiválásának időpontjában megvizsgáltuk esetleges jogszegések tekintetében. A linkek elhelyezésének időpontjában nem voltak felismerhetők jogellenes tartalmak. A linkelt oldalak folyamatos tartalmi ellenőrzése azonban jogsértésre vonatkozó konkrét támpontok nélkül nem várható el. Jogsértések tudomásra jutása esetén az effajta linkeket haladéktalanul el fogjuk távolítani.  


Szerzői jog   

Az ezeken az oldalakon található, az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalmak és művek a német szerzői jog hatálya alá esnek. A szerzői jog határain kívüli sokszorosításhoz, szerkesztéshez, terjesztéshez és bárminemű felhasználáshoz a mindenkori szerző, ill. készítő írásbeli hozzájárulása szükséges. Letöltések és az oldal másolása csak magáncélra megengedett, a kommerciális felhasználás tilos. Amennyiben a jelen oldal tartalmait nem az üzemeltető készítette, a harmadik személyek szerzői jogai kerülnek figyelembevételre. Különösképp a harmadik személyek tartalmai akként vannak jelölve. Amennyiben mégis a szerzői jog megszegésére figyelne fel, kérjük szíveskedjen minket tájékoztatni. Jogsértések tudomásra jutása esetén az effajta tartalmakat haladéktalanul el fogjuk távolítani.


 
<