NATURECAT
A Josera NatureCat igazi öröm minden kalandor számára. Gabonamentes receptúrája extra adag finom szárnyast és lazacot tartalmaz.
- 30% szárított baromfi és 10% szárított lazac
- a receptúrát válogatott gyógynövények és egészséges gyümölcsök teszik teljessé, amelyek biztosítják a finom ízeket
- lazacból származó értékes zsírsavak, vitaminok és nyomelemek az egészséges bőrért és a fényes szőrzetért
- segíti a vizelet 6,0-6,5 pH-értékének fenntartását a vesekő képződés kockázatának csökkentésére
Kész táp kifejlett macskáknak.
- Csomagolás mérete
- 400g
- 2kg
- 4.25kg
- 10kg
Kész táp kifejlett macskáknak.
Szárított baromfifehérje; Baromfizsír; Szárított édesburgonya; Szárított burgonya; Szárított lazac protein; Borsóliszt; Répapép; Hidrolizált baromfi protein; Hidrolizált állati protein; Ásványi anyagok; Élesztő; Cikóriapor; Fűszernövények, Gyümölcsök;
Szárított baromfifehérje; Baromfizsír; Szárított édesburgonya; Szárított burgonya; Szárított lazac protein; Borsóliszt; Répapép; Hidrolizált baromfi protein; Hidrolizált állati protein; Ásványi anyagok; Élesztő; Cikóriapor; Fűszernövények, Gyümölcsök;

Súly |
Mennyiség
Naturelle/ 24 h |
2 - 3 kg | 25 - 35 g |
3 - 4 kg | 35 - 55 g |
4 - 5 kg | 55 - 70 g |
5 - 7 kg | 70 - 95 g |
7 - 10 kg | 95 - 120 g |
Mindig biztosítson macskájának friss ivóvizet
Analitikai összetevők | |
---|---|
Fehérje | 33.0 % |
Zsír | 20.0 % |
Nyersrost | 2.0 % |
Nyershamu | 6.8 % |
Kalcium | 1.30 % |
Foszfor | 1.00 % |
Magnézium | 0,60 % |
Termék előnyei

Gabonamentes
Az összetevők nem tartalmaznak gabonaféléket és az eledel megfelelő gabonamentes táplálékot biztosít egészséges és érzékeny macskák számára.

Vizelet-pH 6,0-6,5
A célzottan válogatott összetevők és a legjobb receptúrák optimális kalcium/foszfor arányt és csökkentett magnéziumtartalmat biztosítanak. Ez elősegíti a vizelet pH-érték 6,0-6,5 között tartását, ezzel csökkentve a vesekő képződés kockázatát.

Szőrlabda stop
Az élelmi rostok segítik a lenyelt szőrszálak áthaladását az emésztőrendszeren, ezáltal megelőzve a szőrlabdák kialakulását.