Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

WEIGHT & DIABETIC DOG DRY

Nem csak mi, emberek szenvedünk az elhízástól, amely gyakran cukorbetegséggel társul – ez a kutyánkat is érintheti. A Josera Help Weight & Diabetic eledel segíthet a kuytának elhízás és cukorbetegség esetén.

Csökkentett kalória- és cukortartalmának köszönhetően ez a diátás eledel kiválóan alkalmas súlycsökkentésre. A rostokban is gazdag receptúra elősegíti a normál vércukorszint fenntartását és a jóllakottság-érzés kialakulását. Az eledelhez adott fitogén-komplex a gyömbér értékes hatóanyagainak köszönhetően emésztéssegítő hatású és támogatja a normál anyagcserét. A hagyományos orvoslás előszeretettel alkalmazza a gyömbért a cukorbetegség kezelésében.

A Josera Help Weight & Diabetic ízletes receptúrája segít a kutya testreszabott táplálásában, a szerveket kímélő fogyásban és az ideális testsúly elérésében. Az eledel összetétele támogatja az izomzat fenntartását, a csökkentett cukortartalom pedig a cukorbetegség kezelését.

  • Testreszabott diétához és súlycsökkentéshez alkalmas
  • Csökkentett kalória- és cukortartalmának köszönhetően támogathatja a cukorbetegség kezelését
  • Rostban gazdag: segít a normál vércukorszint fenntartásában és at alacsonyabb kalóriatartalom ellenére hozzájárul a jóllakottság-érzés kialakulásához.
  • Fitogén-komplex: a gyömbérből származó hatóanyagok támogatják az emésztést
  • Magas fehérjetartalmának köszönhetően serkenti az anyagcserét
  • Az L-karnitin stimulálja a zsíranyagcserét és segít az izomzat megtartásában

Diétás eledel túlsúlyos és/vagy cukorbetegségben szenvedő felnőtt kutyák számára

  • Csomagolás mérete
  • 900g
  • 10kg
Diétás eledel túlsúlyos és/vagy cukorbetegségben szenvedő felnőtt kutyák számára
Szárított baromfifehérje; Borsóliszt (természetes aminosavforrás); Árpa; Cellulóz; Szárított répaszelet (természetes élelmi rost forrás); Hidrolizált baromfi protein; Baromfizsír; Szentjánoskenyér dara; Hidrolizált élesztő; Élesztő; Ásványi anyagok; Indiai bolhafű; Oregánó; Gyömbér; Rozmaring; Csalán; Máriatövis; Áfonya; Az új-zélandi zöldhéjú kagyló (Perna canaliculus) szárított húsa;
WEIGHT & DIABETIC DOG DRY összetevők
Fogyás Súlyfenntartás
Tömeg Túlsúly inaktív / idősebb normál aktivitás
5 kg 60 g 85 g 100 g
10 kg 100 g 140 g 170 g
20 kg 170 g 240 g 285 g
30 kg 230 g 325 g 385 g
40 kg 290 g 400 g 475 g
60 kg 390 g 545 g 650 g
80 kg 480 g 675 g 800 g

Ajánlott mennyiség állatonként és naponta.
A kíméletes súlycsökkentés azt jelenti, hogy kedvence hetente a testtömegének 1-2%-t adja le. Ezt rendszeresen ellenőrizni kell, és szükség esetén az eledel mennyiségének kismértékű csökkentésével vagy növelésével módosítani kell az adagolást.
Mindig kínáljon háziállatának friss ivóvizet.
Analitikai összetevők
Fehérje 29.1 %
Zsír 7.4 %
Nyersrost 7.0 %
Nyershamu 6.6 %
Kalcium 1.35 %
Foszfor 0.95 %
Magnézium 0,50 %

Termék előnyei

Gyömbér

Gyömbér

A gyömbérgyökér értékes hatóanyagai serkentik az emésztést és gyulladáscsökkentő hatásúak. A gyömbér támogatja a normál anyagcserét és az egészséges fogyást. A hagyományos orvoslás előszeretettel alkalmazza a cukorbetegség kezelésében.
Kíméletes súlykontroll

Kíméletes súlykontroll

Az alacsony zsírtartalmú receptúra kevés kalóriát és cukrot tartalmaz, miközben megnövelt fehérjetartalommal, támogatja a kutya kíméletes fogyását, és továbbra is ellátja az összes létfontosságú tápanyaggal. Folyamatos testtömeg-ellenőrzéssel és szükség esetén az eledel mennyiségének kismértékű módosításával enyhe súlycsökkentés érhető el: ennek során a kutya hetente 1-2%-ot veszít a testtömegéből.
Rostban gazdag

Rostban gazdag

A magas élelmirost-tartalom megakadályozhatja az ételért koldulást és az étkezések közötti éhségérzet kialakulását, mert fokozza teltségérzetet. A rosttartalom lassíthatja a glükóz felszívódását a bélből a véráramba, így segíthet a vércukorszint stabilizálásában.