Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

FIESTAPLUS

A Josera FiestaPlus kétszínű krokettjei nemcsak változatosságot visznek az etetőtálba. Az értékes vitaminoknak, valamint a taurinnak és az L-karnitinnek köszönhetően a piros Vital Booster Chipszek fokozzák a négylábúak vitalitását.

  • Színes krokettmix
  • A Vital Booster Chipszek extra adag vitalitást biztosítanak: Az E és C-vitamin megvédi a sejteket a szabad gyököktől, a taurin és az L-karnitin támogatja a szívműködést
  • Ízletes baromfival és lazaccal
  • Finom szószporral az extra ízgazdagságért
  • Az értékes zsírsavak támogatják az bőr egészségét és a csillogó bundát

Teljes értékű eledel felnőtt kutyák számára

  • Csomagolás mérete
  • 900g
  • 4.5kg
  • 15kg
Teljes értékű eledel felnőtt kutyák számára
Barna krokettek (Szárított baromfifehérje; Teljes kiőrlésű kukorica; Rizs; Baromfizsír; Répapép; Szárított lazac 4,0 %; Krumplikeményítő; Hidrolizált baromfi protein; Hidrolizált növényi fehérje; Ásványi anyagok; Szárított baromfimáj; Élesztő; Hemoglobinpor; Cikóriapor; Az új-zélandi zöldhéjú kagyló (Perna canaliculus) szárított húsa); Vitalizáló chipszek 12,0 % (Teljes kiőrlésű kukorica; Baromfizsír; Kukoricaglutén; Céklapor; Hidrolizált állati protein);
FIESTAPLUS összetevők
Tömeg kevéssé aktív normál aktivitás aktív
5 kg 45 g 60 g 75 g
10 kg 80 g 110 g 135 g
20 kg 135 g 180 g 230 g
30 kg 180 g 250 g 315 g
40 kg 225 g 310 g 390 g
60 kg 305 g 420 g 530 g
80 kg 380 g 520 g 655 g

Ajánlott mennyiség állatonként és naponta.
Analitikai összetevők
Fehérje 24.0 %
Zsír 15.0 %
Nyersrost 2.1 %
Nyershamu 6.0 %
Kalcium 1.30 %
Foszfor 0.90 %
Technológiai adalékok
Minőségét megőrzi/zsákazonosító: lásd nyomtatva. Javasolt etetési adag: lásd táblázat. Kérjük vegye figyelembe, hogy a javasolt adagok csak útmutatásul szolgálnak, a napi adag függ az ön állatának egyedi igényeitől is. Mindig legyen elegendő mennyiségű friss víz az állat számára.

Termék előnyei

Finom mártás

Finom mártás

Ezt a ropogós szemcsét ízletes mártásporral vonjuk be - ezért ez az étel egyedülálló élmény a válogatós kutyáknak, mert az étel ehető félnedvesen vagy szárazon.
Vitalitás Plusz

Vitalitás Plusz

Az extra adag E- és C vitamin védi a sejteket a szabadgyököktől, a taurin és az L-karnitin pedig támogatja a szívműködést.
Bőr és bunda

Bőr és bunda

A fényes bunda és az egészséges bőr arra utal, hogy a kutya az ideális ételt kapja. Ezt a zsírsavak, vitaminok, szervesen kötött réz és cink jelenléte garantálja.