Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

FIESTAPLUS

Még több változatosságot ígér a Josera FiestaPlus a két különböző színű szemcsével és gazdag beltartalommal. A vitaminokban gazdag, taurint és L-karnitint is tartalmazó céklapor tartalmú piros vitalitást fokozó szemcsék extra életkedvet biztosítanak a kutyák számára.

  • Két különböző színű szemcse
  • Vitalitást fokozó szemcsék az extra életkedvért: az E- & C- vitaminok védelmet nyújtanak az oxidatív szabad gyökökkel szemben, a taurin és L-karnitin támogatják a szívműködést
  • Ízletes baromfival és lazaccal
  • Ízletes szósz bevonat az extra ízélményért
  • Az értékes zsírsavak elősegítik az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulását

Teljes értékű táp felnőtt kutyák számára.

  • Csomagolás mérete
  • 900g
  • 4.5kg
  • 12.5kg
Teljes értékű táp felnőtt kutyák számára.
Barna krokettek (Szárított baromfifehérje; Teljes kiőrlésű kukorica; Rizs; Baromfizsír; Répapép; Szárított lazac protein 4,0 %; Krumplikeményítő; Hidrolizált baromfi protein; Hidrolizált növényi fehérje; Ásványi anyagok; Szárított baromfimáj; Élesztő; Hemoglobinpor; Cikóriapor; Az új-zélandi zöldhéjú kagyló (Perna canaliculus) szárított húsa); Vitalizáló chipszek 12,0 % (Teljes kiőrlésű kukorica; Baromfizsír; Kukoricaglutén; Céklapor; Hidrolizált állati protein);
FIESTAPLUS összetevők
súly inaktív/idősebb normál aktivitás aktív
5 kg 45 g 60 g 75 g
10 kg 80 g 110 g 135 g
20 kg 135 g 180 g 230 g
30 kg 180 g 250 g 315 g
40 kg 225 g 310 g 390 g
60 kg 305 g 420 g 530 g
80 kg 380 g 520 g 655 g

Az ajánlott adagolási mennyiség állatonként, naponta, a felnőtt állat célsúlya alapján.
Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott mennyiségek csak iránymutatásként szolgálnak, és azokat az állat tápláltságához és tevékenységéhez kell igazítani.
Mindig kínáljon háziállatának friss ivóvizet.
Analitikai összetevők
Fehérje 24.0 %
Zsír 15.0 %
Nyersrost 2.1 %
Nyershamu 6.0 %
Kalcium 1.30 %
Foszfor 0.90 %

Termék előnyei

Finom mártás

Finom mártás

Ezt a ropogós szemcsét ízletes mártásporral vonjuk be - ezért ez az étel egyedülálló élmény a válogatós kutyáknak, mert az étel ehető félnedvesen vagy szárazon.
Vital plusz

Vital plusz

Az emelt antioxidáns tartalom (E- & C-vitaminok) védelmet nyújtanak az oxidatív szabad gyökökkel szemben. Az L-karnitin és taurin támogatják a szívműködést.
Bőr és bunda

Bőr és bunda

A fényes bunda és az egészséges bőr arra utal, hogy a kutya az ideális ételt kapja. Ezt a zsírsavak, vitaminok, szervesen kötött réz és cink jelenléte garantálja.