Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

Impresszum

Jogi nyilatkozat

A német telemédia törvény 5. cikkének megfelelő információ:
Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Deutschland

A Josera petfood GmbH & Co. KG korlátlanul felelős részvényese:
Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach

Kapcsolat:
Tel.: +49 (0) 9371 940-0
E-mail: josera(at)josera.de

Cégbíróság: Aschaffenburgi helyi bíróság
Cégjegyzékszám: HRA 5614
Adószám: 202/164/54805
HÉA-szám a német adózási törvény 27a cikkével összhangban: DE 305 344 385

Regisztrációs bejegyzés:
Cégbíróság: Aschaffenburgi helyi bíróság
Cégjegyzékszám: HRB 13637

Illetékes felügyeleti hatóság:
Felső-Bajorország kormánya
A bajorországi állati takarmányok ellenőrzése
56. osztály
Maximilianstraße 39
80538 München

A Josera petfood GmbH & Co KG vezérigazgatója:
Stephan Hoose

Vitarendezés
Online vitarendezés a 14. cikk (1) bekezdésével összhangban ODR-VO: Az Európai Bizottság platformot biztosít az online vitarendezéshez (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
E-mail címünket a fenti jogi értesítésben találja meg.

Nem vagyunk hajlandóak vagy kötelesek részt venni a fogyasztói választottbírói tanács előtti vitarendezési eljárásokban.

Felelősség a tartalomért
Szolgáltatóként felelõs vagyunk az ezen oldalak saját tartalmáért, az általános törvényeknek megfelelõen, a német telemedia törvény 7. §-ának (1) bekezdésével összhangban. A TMG 8–10. §-a szerint szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek nyomon követni az átadott vagy tárolt harmadik fél adatait, vagy kivizsgálni az illegális tevékenységet jelző körülményeket.

Az információk felhasználásának az általános törvényekkel összhangban történő eltávolítására vagy blokkolására vonatkozó kötelezettségét nem érinti. A felelősség e tekintetben azonban csak abban a pillanatban lehetséges, amikor megtudjuk egy adott jogsértést. Amint megtudjuk az ilyen jogsértéseket, azonnal eltávolítjuk ezt a tartalmat.

Felelősség a kapcsolatokért
Ajánlatunk linkeket tartalmaz külső harmadik fél webhelyeire, amelyek tartalmára nincs befolyás. Ezért nem vállalunk semmilyen felelősséget a harmadik fél által készített tartalomért. Az összekapcsolt oldalak tartalmáért mindig a felelős az oldalak szolgáltatója vagy üzemeltetője. A hivatkozott oldalakat a hivatkozásuk időpontjában megvizsgálták a lehetséges jogsértések szempontjából. A link létrehozásakor nem található illegális tartalom.

A hivatkozott oldalak tartalmának állandó figyelemmel kísérése nem indokolt a jogsértés konkrét bizonyítéka nélkül. Ha tudomásunkba veszi a jogsértéseket, ezeket a linkeket azonnal eltávolítjuk.

szerzői jog
Az ezen oldalakon a weboldal üzemeltetője által készített tartalmakra és munkákra a német szerzői jogi törvény vonatkozik. A másoláshoz, feldolgozáshoz, terjesztéshez és bármilyen felhasználáshoz, a szerzői jogi törvény keretein kívül, az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulása szükséges. A webhely letöltése és másolata csak magán, nem kereskedelmi használatra engedélyezett.

Mivel a webhely tartalmát nem az üzemeltető készítette, harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartják. Különösen a harmadik felek tartalmát jelölik meg ilyenként. Ha ennek ellenére tudomást szerez a szerzői jogok megsértéséről, kérjük, értesítsen minket erről. Amint megtudjuk a jogsértéseket, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmat.