Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

Impresszum

Jogi nyilatkozat

A német telemédia törvény 5. cikkének megfelelő információ:
Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Deutschland

A Josera petfood GmbH & Co. KG korlátlanul felelős részvényese:
Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach

Kapcsolat:
Tel.: +49 (0) 9371 940-0
Fax: +49 (0) 9371 940-149
E-mail: josera(at)josera.de

Cégbíróság: Aschaffenburgi helyi bíróság
Cégjegyzékszám: HRA 5614
Adószám: 202/164/54805
HÉA-szám a német adózási törvény 27a cikkével összhangban: DE 305 344 385

Regisztrációs bejegyzés:
Cégbíróság: Aschaffenburgi helyi bíróság
Cégjegyzékszám: HRB 13637

Illetékes felügyeleti hatóság:
Felső-Bajorország kormánya
A bajorországi állati takarmányok ellenőrzése
56. osztály
Maximilianstraße 39
80538 München

A Josera petfood GmbH & Co KG vezérigazgatója:
Stephan Hoose

Tartalommal kapcsolatos felelősség
Szolgáltatóként a német telemédia törvény 7. paragrafusának 1. bekezdésének értelmében az általános törvényekkel összhangban felelősséggel tartozunk az oldalon megjelenő saját tartalmunkra vonatkozóan. Azonban a telemédia törvény 8–10. paragrafusa értelmében szolgáltatóként nem tartozunk felelősséggel a külső szolgáltatók által továbbított vagy tárolt adatok ellenőrzéséért, vagy annak vizsgálatáért, hogy ezekkel kapcsolatban fennállnak-e jogszabályellenes tevékenységre utaló jelek. Az információknak az általános törvényekkel összhangban történő eltávolításával vagy letiltásával kapcsolatos kötelezettségeket ez nem érinti. Mindazonáltal az ezzel kapcsolatos felelősség kizárólag attól az időponttól kezdődően állhat fenn, amikor egy konkrét jogsértésről tudomást szereztünk. Ha ilyen jellegű jogsértés jut a tudomásunka, akkor azonnal eltávolítjuk az adott tartalmat.

Hivatkozásokkal kapcsolatos felelősség
Weboldalunkon harmadik felek által működtetett külső weboldalakra mutató hivatkozások találhatók, amelyek tartalmát nem áll módunkban befolyásolni. Ezek tartalmáért ennek megfelelően nem tudunk felelősséget vállalni. Ezekért a tartalmakért a hivatkozott oldalak üzemeltetője felel. A hivatkozott oldalakra mutató hivatkozások elhelyezésekor ellenőriztük, hogy azok nem követnek-e el lehetséges jogsértéseket. A hivatkozások elhelyezésekor jogszabályellenes tartalmat nem találtunk. A hivatkozott oldalak tartalmának állandó ellenőrzésére azonban nincs lehetőség, amíg nem érkezik egy konkrét jogsértésre utaló bejelentés. Amint tudomást szerzünk a jogsértésről, az adott hivatkozást azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jog
Az ezeken az oldalakon található, az oldal üzemeltetője által összeállított tartalom és munka a német szerzői jogi törvény hatálya alá tartoznak. A szerzői jogi törvények határain túlmutató újrafelhasználás, átdolgozás, terjesztés vagy bármilyen más jellegű felhasználás kizárólag az adott szerző/szolgáltató írásos beleegyezésével lehetséges. Az oldal letöltése és másolása kizárólag személyes, nem kereskedelmi használatra lehetséges. Amennyiben az oldalon található tartalmat nem az üzemeltető állította össze, harmadik fél szerzői jogát állapítjuk meg. A harmadik félhez tartozó tartalmat akként megjelöljük. Ha ennek ellenére a szerzői jog megsértéséről szerez tudomást, akkor kérjük, erről tájékoztasson bennünket. Amint ilyen jellegű jogsértésről szerzünk tudomást, a tartalmat azonnal eltávolítjuk.