Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

A JOSERA minőségi garancia

A JOSERA állateledellel biztonságban érezheti magát: Az első osztályú állateledelek specialistájaként több mint 75 éves tapasztalatra és szakértelemre támaszkodhatunk. Aki a JOSERA márkájú állateledelt választja, szenvedéllyel készített állateledelt kap. Ezekben a szavakban elkötelezettségünk és ígéretünk rejlik a szuper prémium receptúrák iránt, amelyekből kiváló minőségű ételeket készítünk az Ön kutyája, macskája vagy lova számára. Sokoldalú kínálatunk a legmagasabb szinten táplálja négylábú barátait az élet minden szakaszában. Győződjön meg róla Ön is. 

Termékfejlesztés – Csak a legjobbat kedvence számára

A jó minőségű, otthon tartott állatok táplálékának nemcsak ízletesnek, hanem különösen könnyen emészthetőnek kell lennie és meg kell felelnie az egyéni igényeknek. Ezért termékeink magas színvonalú összetételét egy táplálkozástudományi szakemberekből álló csapat, valamint a tudomány és a gyakorlat szakemberei közösen fejlesztik a legújabb eredmények alapján. Szakembereink mindig naprakészek és felhasználják az elismert állat-táplálkozási szakemberek legújabb tudományos eredményeit a készítmények fejlesztésekor. 

Schieblehre_555x555px

A legmagasabb minőség nálunk a nyersanyagok gondos kiválasztásával kezdődik. Prémium kutya-, macska- és lótakarmányunkban ezért csak kiváló minőségű, természetes és egészséges összetevőket használunk. Nem használunk genetikailag módosított nyersanyagokat, következetesen kerüljük a búza és a szójabab, valamint a mesterséges színezékek, ízek és tartósítószerek használatát. Ezt beszállítóink szerződésben garantálják , és rendszeresen ellenőrizzük a házon belüli, akkreditált laboratóriumunkban. Annak érdekében, hogy folyamatosan garantálhassuk a magas színvonalat, nagy jelentőséget tulajdonítunk a hosszú távú és megbízható együttműködésnek kereskedelmi partnereinkkel.

Magától értetődik, hogy a húskészítményeink kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas állatokból származnak. A vadon élő halállomány védelme érdekében a termékeinkben lévő lazacot az európai vízkímélő akvakultúrákból szerezzük be. Előnyben részesítjük továbbá a regionális nyersanyagok használatát a JOSERA prémium állateledelek előállításához.

Labor_555x555px

A JOSERA garantálja a tökéletes és első osztályú termékminőséget. Emiatt a bejövő nyersanyagokat a belső, akkreditált laboratóriumunkban a legszigorúbb kritériumok és legmagasabb minőségi előírások szerint vizsgáljuk át feldolgozás előtt. Ezenkívül a kimenő késztermékeket újra megvizsgáljuk, mielőtt elhagynák a gyárat. Cégünk alapítása óta nem végezünk állatkísérleteket az otthon tartott állatok eledelének fejlesztéséhez.

Élelmiszer-kémikusok, a biológusok és a laboratóriumi technikusok dolgoznak kéz a kézben , hogy garantálják kedvence számára a legjobb minőségét. A legjobb kompetenciával, a legmagasabb emészthetőséggel, valamint sok jóval a bőr és a bunda számára, a JOSERA termékek négylábú kedvenceiknek állandóan hasznot nyújtanak. A minőség iránti igényünk kielégítése érdekében rendszeresen önkéntes, semleges vizsgálatoknak vetjük alá magunkat, az állami ellenőrzések mellett. A független államilag kijelölt ellenőrök hivatalosan igazolják a Josera Erbacher szervizlaboratórium számára az ISO / IEC 17025 szerinti laboratóriumi akkreditációt és a tesztlaboratóriumok legmagasabb nemzetközi színvonalát.

Ntakata-Mountains_555x555px

Napi tevékenységünk során mindig az embertársaink, az állatok, a környezet és a jövő nemzedékei iránti felelősségünkre összpontosítunk. Összefoglaljuk a fenntarthatóság valamennyi perspektíváját - a gazdaságot, az ökológiát és az embereket - egy konkrét cél elérése érdekében: hogy teljesen klíma-semlegesek legyünk 2020-ig. E cél elérése érdekében fenntarthatósági stratégiánkban rögzítettük, hogy kompenzáljuk a termékeink által okozott összes CO2-kibocsátást. A Carbon Tanzaniával és a myclimate-el együttműködve aktív partnerként támogatjuk a Ntakata-hegység erdővédelmi projektjét. 

Környezetvédelmi teljesítményünk tartós optimalizálása érdekében folyamatosan, környezetvédelmi és energiagazdálkodási rendszerünk részeként folyamatosan teszteljük az összes folyamatunkat és termékünket. Például erőforrás-hatékony termelést és környezetbarát közlekedési folyamatokat használunk, hogy így fenntartható módon csökkentsük vállalkozói tevékenységünk környezetre káros hatását. Már több kitűntetést is kaptunk az energia- és a CO2 megtakarítás iránti elkötelezettségünkért. 

2018-ban a JOSERA volt az első állati takarmánygyártó, aki közzétett egy fenntarthatósági jelentést. Ez a jelentés megfelel a Global Reporting Initiative (GRI) iránymutatásainak.

A JOSERA családi vállalkozásnak érdekében áll az egészséges táplálkozás, a fenntartható és költségtudatos cselekvés, valamint a gyakorlott minőségirányítás. Erre hagyatkozhat!