Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

HYPOALLERGENIC DOG DRY

Ha viszket és csíp, a szőrzet gyérül, vagy az emésztés romlik, általában táplálékintoleranciára vagy allergiára kell gyanakodni. Mi a teendő, ha a kutya nem tolerálja az eledelét? A Josera Help Hypoallergenic a megoldás!

Ez a speciális, hipoallergén eledel csak egyetlen állati fehérjeforrást tartalmaz, ezért segítséget jelenthet ételintolerancia és allergia esetén. Akinek érzékeny gyomrú a kutyája, általában tudja, hogy a kizárásos diéta segíthet. Ilyenkor olyan eledelt érdemes adni a kutyának, amely csak egyetlen ritka fehérjeforrást tartalmaz. Ha az ételkizárásos diéta javítja a tüneteket, például abbamarad a vakarózás vagy a hasmenés, akkor nagy valószínűséggel a korábban adott eledel valamely összetevője allergiát vagy intoleranciát váltott ki a kutyánál.

Receptúrájának köszönhetően a Josera Help Hypoallergenic kizárásos diéta esetén is alkalmas eledel, mert egyetlen állati fehérjeforrást tartalmaz, amely a Hermetia illucens, a fekete katonalégy lárvájából származik. A válogatott szénhidrátforrásokkal együtt ez a gabonamentes eledel ízletes és emészthető táplálékot biztosít a négylábú barát számára. A legjobb esetben a viszketés és a hasmenés elmúlik. Kutyája jól fogja tolerálni az eledelt, és a ropogós, ízletes tápszemeknek köszönhetően élvezettel fogja elfogyasztani.

  • Az összetevők kis számának köszönhetően alkalmas hipoallergén étrendhez.
  • Gabonamentes, könnyen emészthető receptúra: segíthet ételintolerancia és allergia esetén
  • Állati eredetű monoprotein: az eledelben a rovarok jelentik az egyetlen állati fehérjeforrást
  • A válogatott szénhidrátforrások előzetes termikus lebontása könnyebbé teszi az eledel emésztését.

Gabonamentes teljes értékű diétás eledel ételintoleranciában vagy allergiában szenvedő felnőtt kutyák számára

  • Csomagolás mérete
  • 900g
  • 10kg
Gabonamentes teljes értékű diétás eledel ételintoleranciában vagy allergiában szenvedő felnőtt kutyák számára
Szárított burgonya; Borsóliszt (természetes aminosavforrás); Burgonyafehérje; Rovarok (Hermetia illucens); Baromfizsír; Hidrolizált élesztő; Szárított répaszelet (természetes élelmi rost forrás); Ásványi anyagok; Szentjánoskenyér dara;
HYPOALLERGENIC DOG DRY összetevők
Tömeg inaktív / idősebb normál aktivitás aktív
5 kg 75 g 85 g 100 g
10 kg 120 g 145 g 165 g
20 kg 205 g 245 g 280 g
30 kg 280 g 330 g 380 g
40 kg 345 g 410 g 475 g
60 kg 470 g 555 g 640 g
80 kg 580 g 690 g 800 g

Ajánlott mennyiség állatonként és naponta.
Az optimális hatás érdekében csak diétás eledelt adjon a macskájának. Más eledel csak a kezelő állatorvossal történt előzetes egyeztetés után adható.
Mindig kínáljon háziállatának friss ivóvizet.
Analitikai összetevők
Fehérje 21.8 %
Zsír 12.2 %
Nyersrost 2.6 %
Nyershamu 6.4 %
Kalcium 1.00 %
Foszfor 0.70 %
Magnézium 0,80 %

Termék előnyei

Rovarok

Rovarok

A rovarok ritkán használt, fenntartható és kiváló minőségű alapanyagok, ezért jó alapot jelentenek a hipoallergén eledelhez, mert értékes fehérjékkel és zsírsavakkal látják el a kutyákat.
Emésztéssegítő receptúra

Emésztéssegítő receptúra

Ez az élelmi rostokban gazdag eledel elősegítheti az egészséges bélflóra kialakulását és szabályozza az emésztést Mivel a rostok megkötik a vizet, a széklet állaga is stabilizálódik.
Összetevőkben korlátozott receptúra

Összetevőkben korlátozott receptúra

A válogatott, könnyen emészthető összetevőknek és a csökkentett számú fehérjeforrásnak köszönhetően kiváló eledel ételintoleranciában és allergiában szenvedő állatok számára.