Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

KITTEN GRAINFREE

Születése után egy kiscica szinte azonnal különleges gondozást igényel csakúgy, mint az anyamacska. Különösen az első hónapokban elengedhetetlen a szükséges táplálóanyagok biztosítása. A Josera Kitten Grainfree táp megfelel ezeknek a különleges igényeknek, mert energiatartalma magas és ízletes szárnyasból, könnyen emészthető összetevőkből álló receptúra alapján készült.

  • növekedésben lévő cicáknak és anyamacskáknak a vemhesség és szoptatás időszakában
  • könnyen emészthető, gabonamentes receptúra tápláló lazacolajjal
  • extra adag finom szárnyassal a szenzációs ízért, amelyet még a legkisebb cica is szeretni fog (100 g szárazeledel kb. 140 g friss húsnak felel meg)
  • speciális élelmi rostokkal a szőrlabdaképződés ellen

Teljes értékű táp vemhes, szoptató és növekedésben lévő macskák számára.

  • Csomagolás mérete
  • 400g
  • 2kg
  • 4.25kg
  • 10kg
Teljes értékű táp vemhes, szoptató és növekedésben lévő macskák számára.
Szárított baromfifehérje; Baromfizsír; Szárított burgonya; Borsóliszt; Répapép; Szárított tápióka; Burgonyafehérje; Hidrolizált állati protein; Szárított baromfimáj; Lazac olaj; Élesztő; Ásványi anyagok; Cikóriapor;
KITTEN GRAINFREE összetevők
Kölyökmacskák számára Vemhes macskák számára
kor
(hónapok)
Mennyiség
/ testtömeg-kilogrammonként
Súly mennyiség
/ 24 óra
2 50 g 2 - 4 kg 40 - 90 g
3 45 g 4 - 6 kg 90 - 140 g
4 40 g 6 - 8 kg 140 - 180 g
5 35 g
6 30 g
7 - 12 20 - 30 g
Mindig biztosítson macskájának friss ivóvizet.
A megadott mennyiség állatonként és naponta értendő.

Vemhes macskák esetén: kérjük, ne feledje, hogy a táplálékigény a vemhesség ideje alatt a kölykök számától függ. Azonban a nehéz ellés és a szoptatási zavarok elkerülése érdekében ne etesse túl a macskáját.

Szoptató macskák esetében: szükség esetén a táp ad libitum (étvágy szerint) adható, mert a szoptató macska táplálóanyag-igénye függ a kölykök számától és a termelt tej mennyiségétől.
Analitikai összetevők
Fehérje 36.0 %
Zsír 22.0 %
Nyersrost 2.0 %
Nyershamu 7.0 %
Kalcium 1.35 %
Foszfor 1.05 %
Magnézium 0,55 %

Termék előnyei

Gabonamentes

Gabonamentes

Az összetevők nem tartalmaznak gabonaféléket és az eledel megfelelő gabonamentes táplálékot biztosít egészséges és érzékeny macskák számára.
Optimális fejlődés

Optimális fejlődés

Ez a magas energiatartalmú, kifejezetten az egyedi igényekhez kifejlesztett, kiegyensúlyozott beltartalmi értékekkel rendelkező táp elősegíti az optimális fejlődést. A kiváló minőségű fehérjék és a kíméletes feldolgozási folyamat biztosítja az eledel könnyű emészthetőségét. A lazacolajból származó értékes omega-3 zsírsavak gondoskodnak a DHA- és EPA-utánpótlásról.
Szőrlabda stop

Szőrlabda stop

Az élelmi rostok segítik a lenyelt szőrszálak áthaladását az emésztőrendszeren, ezáltal megelőzve a szőrlabdák kialakulását.