Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

KITTEN GRAINFREE

Születése után egy kiscica szinte azonnal különleges gondozást igényel csakúgy, mint az anyamacska. Különösen az első hónapokban elengedhetetlen a szükséges táplálóanyagok biztosítása. A Josera Kitten Grainfree táp megfelel ezeknek a különleges igényeknek, mert energiatartalma magas és ízletes szárnyasból, könnyen emészthető összetevőkből álló receptúra alapján készült.

  • növekedésben lévő cicáknak és anyamacskáknak a vemhesség és szoptatás időszakában
  • könnyen emészthető, gabonamentes receptúra tápláló lazacolajjal
  • extra adag finom szárnyassal a szenzációs ízért, amelyet még a legkisebb cica is szeretni fog (100 g szárazeledel kb. 140 g friss húsnak felel meg)
  • speciális élelmi rostokkal a szőrlabdaképződés ellen

Teljes értékű táp vemhes, szoptató és növekedésben lévő macskák számára.

  • Csomagolás mérete
  • 400g
  • 2kg
  • 4.25kg
  • 10kg
Kölyökmacskák számára Vemhes macskák számára
kor
(hónapok)
Mennyiség
/ testtömeg-kilogrammonként
Súly mennyiség
/ 24 óra
2 50 g 2 - 4 kg 40 - 90 g
3 45 g 4 - 6 kg 90 - 140 g
4 40 g 6 - 8 kg 140 - 180 g
5 35 g
6 30 g
7 - 12 20 - 30 g
Mindig biztosítson macskájának friss ivóvizet.
A megadott mennyiség állatonként és naponta értendő.

Vemhes macskák esetén: kérjük, ne feledje, hogy a táplálékigény a vemhesség ideje alatt a kölykök számától függ. Azonban a nehéz ellés és a szoptatási zavarok elkerülése érdekében ne etesse túl a macskáját.

Szoptató macskák esetében: szükség esetén a táp ad libitum (étvágy szerint) adható, mert a szoptató macska táplálóanyag-igénye függ a kölykök számától és a termelt tej mennyiségétől.
Analitikai összetevők

Termék előnyei

Gabonamentes

Gabonamentes

Az összetevők nem tartalmaznak gabonaféléket és az eledel megfelelő gabonamentes táplálékot biztosít egészséges és érzékeny macskák számára.
Optimális fejlődés

Optimális fejlődés

Ez a magas energiatartalmú, kifejezetten az egyedi igényekhez kifejlesztett, kiegyensúlyozott beltartalmi értékekkel rendelkező táp elősegíti az optimális fejlődést. A kiváló minőségű fehérjék és a kíméletes feldolgozási folyamat biztosítja az eledel könnyű emészthetőségét. A lazacolajból származó értékes omega-3 zsírsavak gondoskodnak a DHA- és EPA-utánpótlásról.
Szőrlabda stop

Szőrlabda stop

Az élelmi rostok segítik a lenyelt szőrszálak áthaladását az emésztőrendszeren, ezáltal megelőzve a szőrlabdák kialakulását.