Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

RENAL CAT DRY

Vesebetegségben szenved a macskája? Ilyen esetekben a megfelelő ételek enyhülést hozhatnak: ilyen a Josera Help Renal eledelünk is, amelyet kifejezetten veseproblémákkal küzdő macskák számára fejlesztettünk ki.

Sok vesebetegségben szenvedő macska gyakran rosszul eszik - de ezt a száraz gyógytápot szívesen fogadják, ami segít az állat táplálásában. A Josera Help Renal nap mint nap gondoskodik a tápanyagellátásról - minden fontos vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyre a macskának szüksége van. Az alacsony fehérje- és foszfortartalmú receptúra különösen jó segítséget nyújt a vesék tehermentesítéséhez. A betegség következményeinek ellensúlyozása érdekében teljes értékű diétás eledelünk minden tápszeme B-vitaminban gazdag - pótlás hiányában ez a vitamin a vesén keresztül túl gyorsan kiürülne az állat szervezetéből. A fitogén-komplexben található csalánt hagyományosan a húgyutak kezelésére használják, és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt a népi gyógyászat rendkívül nagy becsben tartja.

A vesék tehermentesítése révén javul a macska közérzete. Sajnos ez a betegség általában csak lassítható.

  • Alacsony fehérje- és foszfortartalmú receptúrájának köszönhetően tehermentesíti az anyagcseréért felelős szerveket, különösen a veséket.
  • Gazdag B-vitaminokban, amelyekre egy vesebetegségnél fokozottan szükség van
  • Fitogén-komplex: a csalán elősegíti a húgyúti kiválasztást
  • Az eledel jó elfogadottságnak és energiasűrűségnek köszönhetően ellensúlyozza a betegség okozta fogyást és biztosítja a tápanyagellátást.
  • A lazacolaj omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek gyulladáscsökkentők és fontos szerepet játszanak az immunrendszer működésében.

Teljes értékű, gluténmentes, diétás eledel krónikus vesebetegségben (KVB) szenvedő felnőtt macskák számára

  • Csomagolás mérete
  • 400g
  • 2kg
  • 10kg
Teljes értékű, gluténmentes, diétás eledel krónikus vesebetegségben (KVB) szenvedő felnőtt macskák számára
Szárított tepertőfehérje; Baromfizsír; Rizs; Kukorica; Szárított répaszelet (természetes élelmi rost forrás); Szárított burgonya; Burgonyafehérje; Hidrolizált állati protein; Ásványi anyagok; Baromfimáj-hidrolizátum; Lazac olaj; Oregánó; Gyömbér; Rozmaring; Csalán; Máriatövis; Áfonya;
RENAL CAT DRY összetevők
Tömeg
inaktív / idősebb
normál aktivitás / aktív
2-3 kg 30-40 g 40-50 g
3-4 kg 40-45 g 50-60 g
4-5 kg 45-55 g 60-70 g
5-7 kg 55-70 g 70-90 g
7-10 kg 70-85 g 90-115 g

Napi ajánlott mennyiség
Az optimális hatás érdekében csak diétás eledelt adjon a macskájának. Más eledel csak a kezelő állatorvossal történt előzetes egyeztetés után adható.
Mindig kínáljon háziállatának friss ivóvizet.
Analitikai összetevők
Fehérje 26.8 %
Zsír 20.2 %
Nyersrost 2.6 %
Nyershamu 5.0 %
Kalcium 0.55 %
Foszfor 0.45 %
Magnézium 0,70 %

Termék előnyei

Csalán

Csalán

A csalánt hagyományosan a vese és a húgyutak tisztítására használják. Jótékony hatásai már ősidők óta ismertek. A fitoterápiában gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt is előszeretettel alkalmazzák.
Csökkentett fehérje- és foszfortartalom

Csökkentett fehérje- és foszfortartalom

A válogatott összetevők alacsony fehérje- és foszfortartalma tehermentesítheti az anyagcseréért felelős szerveket, különösen a veséket. Az eledel támogathatja a macska veseműködését és tehermentesítheti a veséket.
Lazacolaj és B-vitaminok a vesebetegnek

Lazacolaj és B-vitaminok a vesebetegnek

A lazacolaj gyulladáscsökkentő omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek fontos szerepet játszanak az immunrendszer működésében. Mivel a vesebetegségben szenvedő állatok több B-vitamint veszíthetnek, fontos a bőséges pótlás: az eledelünkben található B-vitaminok a szervezet számos létfontosságú folyamatában részt vesznek, például az energiaanyagcserében, a vérképzésben és az idegműködésben.