Szuper prémium háziállat eledel

Németországban készült

Kiváló minőségű alapanyagok

WEIGHT & DIABETIC CAT DRY

Ha a kaparófáról való leugrás nehézkessé válik, a macska túl sokat iszik, nagyon éhes, és sokat hízik vagy fogy, fennáll a cukorbetegség gyanúja. Mint ahogy az emberek esetében, ilyenkor testreszabott étrendre van szükség: a Josera Help Weight & Diabetic segítségével a macska megtarthatja ideális testsúlyát, vagy csökkentett adagolás mellett kíméletesen fogyhat, és Ön ellenőrzése alatt tarthatja a cukorbetegséget.

Az eledel alacsony kalória- és cukortartalmú receptúrája ideális egy ilyen étrendhez. A rostok támogatják a normál vércukorszint fenntartását, és hozzájárulnak a jóllakottság-érzés kialakulásához is. Az eledelhez adott fitogén-komplex gyömbérgyökeret tartalmaz, amely segíti az emésztést. - a gyömbér hagyományosan alkalmazott összetevő a cukorbetegség kezelésében.

A Josera Help Weight & Diabetic jobb közérzethez segítheti az Ön bársonytalpúját és a csökkentett kalóriabevitel révén segíthet neki fogyni és megtartani az ideális testsúlyt. Az eledel a cukorbetegségben szenvedő macskák számára szintén támogató hatású lehet.

  • Testreszabott diétához alkalmas
  • Csökkentett kalória- és cukortartalmának köszönhetően támogathatja a cukorbetegség kezelését
  • Rostban gazdag: segít a normál vércukorszint fenntartásában és a csökkentett energiatartalom ellenére hozzájárul a jóllakottság-érzés kialakulásához.
  • Fitogén-komplex: a gyömbérből származó hatóanyagok támogatják az emésztést
  • Magas fehérjetartalmának köszönhetően serkenti az anyagcserét
  • Az L-karnitin stimulálja a zsíranyagcserét és segít az izomzat megtartásában

Csökkentett energiatartalmú diétás eledel cukorbetegségben szenvedő felnőtt macskák számára

  • Csomagolás mérete
  • 400g
  • 2kg
Csökkentett energiatartalmú diétás eledel cukorbetegségben szenvedő felnőtt macskák számára
Szárított baromfifehérje; Kukorica; Szárított tepertőfehérje; Rizs; Cellulóz; Szárított répaszelet (természetes élelmi rost forrás); Baromfizsír; Hidrolizált állati protein; Ásványi anyagok; Baromfimáj-hidrolizátum; Indiai bolhafű; Oregánó; Gyömbér; Rozmaring; Csalán; Máriatövis; Áfonya;
WEIGHT & DIABETIC CAT DRY összetevők
Tömeg
Fogyás
Túlsúly
Súlyfenntartás
normál aktivitás
2-3 kg 25-35 g 35-55 g
3-4 kg 35-45 g 45-70 g
4-5 kg 45-50 g 60-80 g
5-7 kg 50-65 g 70-95 g
7-10 kg 65-80 g 85-125 g

Napi ajánlott mennyiség
A kíméletes súlycsökkentés azt jelenti, hogy kedvence hetente a testtömegének 1-2%-t adja le. Ezt rendszeresen ellenőrizni kell, és szükség esetén az eledel mennyiségének kismértékű csökkentésével vagy növelésével módosítani kell az adagolást. Az állat testömegének csökkentése csak állatorvos felügyelete mellett javasolt
Mindig kínáljon háziállatának friss ivóvizet.
Analitikai összetevők
Fehérje 35.2 %
Zsír 9.8 %
Nyersrost 5.7 %
Nyershamu 6.7 %
Kalcium 1.35 %
Foszfor 1.00 %
Magnézium 0,60 %

Termék előnyei

Gyömbér

Gyömbér

A gyömbérgyökér értékes hatóanyagai serkentik az emésztést és gyulladáscsökkentő hatásúak. A gyömbér támogatja a normál anyagcserét és az egészséges fogyást. A hagyományos orvoslás előszeretettel alkalmazza a cukorbetegség kezelésében.
Kíméletes súlykontroll

Kíméletes súlykontroll

Az alacsony zsírtartalmú receptúra kevés kalóriát és cukrot tartalmaz, miközben megnövelt fehérjetartalommal, támogatja a macska kíméletes fogyását, és továbbra is ellátja az összes létfontosságú tápanyaggal. Folyamatos testtömeg-ellenőrzéssel és szükség esetén az eledel mennyiségének kismértékű módosításával enyhe súlycsökkentés érhető el: ennek során a macska hetente 1-2%-ot veszít a testtömegéből.
Rostban gazdag

Rostban gazdag

A magas élelmirost-tartalom megakadályozhatja az ételért koldulást és az étkezések közötti éhségérzet kialakulását, mert fokozza teltségérzetet. A rosttartalom lassíthatja a glükóz felszívódását a bélből a véráramba, így segíthet a vércukorszint stabilizálásában.